Auto repareren of direct verkopen

Home / Auto / Auto repareren of direct verkopen

Auto repareren of direct verkopen

Uw auto is kapot! Dat is natuurlijk heel erg vervelend. Vaak weet u al op voorhand dat dit weer een hoop geld gaat kosten. De auto rookt of wil helemaal niet meer schakelen. De vraag is of repareren nog wel een verstandige keuze is. Natuurlijk kunt u online op zoek gaan naar verschillende garagebedrijven en bij elk afzonderlijk een prijsopgave doen wat de reparatie u gaat kosten! Op deze wijze kan u veel geld besparen sommige bedrijven zijn beduidend goedkoper als de dealer of de merkspecialist.

Is mijn auto toe aan vervanging of klaar voor de sloop?

Maar wat gaat u doen als u al veel kosten heeft gemaakt en de auto eigenlijk al op leeftijd is? Sommige voertuigen draaien erg veel kilometers veel dieselauto’s behalen makkelijk de drie honderd duizend kilometers. Vaak is de dagwaarde na verloop van tijd ook behoorlijk gedaald gezien het gros van de tweedehands dieselauto’s met een hoog eigen gewicht niet erg populair zijn door het Nederlands belasting klimaat. Vaak krijgen juist dit soort auto’s hoge reparatie kosten, zoals een kapotte turbo of een haperende automatische versnellingsbak. U doet er daarom ook goed aan de prijzen te vergelijken en de eventuele aanschaf van een occasion of nieuwe auto mee te nemen. Dan heeft u weer een auto zonder gebreken die u de komende jaren van a naar b kan brengen.

Wie koopt u kapotte auto  

Particulier een kapotte auto verkopen is niet gemakkelijk. Veel consumenten zullen een auto met gebreken laten staan en op zoek gaan naar een auto met een geldige APK en geen gebreken. Verschillende auto inkoop bedrijven kunnen u eventueel helpen echter geven de meeste handelaren de voorkeur aan rijdende auto. Juist dan kan de autosloperij, het sloopauto inkoop bedrijf u wellicht helpen. Hier worden de auto’s gedemonteerd zodat de onderdelen verkocht kunnen worden! Uw auto bestaan uit wel honderden onderdelen waardoor het autodemontage bedrijf u vaak nog een goede prijs kan betalen! 

Bekijk ook