Luxewagens naar ieders budget

Home / Auto / Luxewagens naar ieders budget

Is het je droom om rond te cruisen in een wagen uit het luxesegment? Wat houdt je tegen? Ook duurdere wagens kunnen binnen jouw budget passen. Heb je er al eens aan gedacht om zo’n wagen tweedehands aan te kopen? Dat drukt de prijs enorm. Deze wagens, zeker als het stockwagens zijn, zijn nog in prima staat en zien er als nieuw uit. Benieuwd naar meer?

Opwindende berlines

Wanneer je aan het toppunt van luxe wagens denkt, denk je vast een Jaguar. Deze wagens zijn dan ook ware pronkstukken die comfortabel rijden. Ook jij kan aan het stuur zitten van zo’n elegante auto! Wanneer je een tweedehands Jaguar aankoopt, heb je de keuze uit een ruim assortiment van wagens. Je geeft zelf aan hoeveel kilometers je toekomstige auto op de teller mag hebben staan, met welke brandstof je wenst te tanken, welke kleur je wil en naar welk model je voorkeur uitgaat. Vervolgens krijg je een lijst met wagens te zien die aan jouw wensen voldoen. Wanneer de wagen van je dromen erbij zit, kan je de concessiehouder contacteren om een afspraak te maken. Zo kan je de wagen in het echt zien en aanvoelen en weet je meteen of hij bij je past.

Stijlvolle SUV’s

Ook voor stijlvolle SUV’s kan je in het tweedehands gamma terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Land Rover? Deze uiterst betrouwbare wagen laat je nooit in de steek. Het zijn comfortabele bolides die tot in de details uitgerust zijn. Op die manier kan jij jezelf en je gezin in alle veiligheid en comfort vervoeren. Ook voor een tweedehands Land Rover zijn er veel mogelijkheden beschikbaar. Bekijk dus zeker eens het aanbod om te zien welk model het best bij jou past.

Luxueuze dienst-na-verkoop

Wanneer je een wagen uit het luxesegment koopt, ook wanneer het een tweedehands exemplaar is, heb je uiteraard ook recht op een excellente dienst-na-verkoop. Je kan dus altijd bij je concessiehouder terecht om de airco van je wagen op punt te laten stellen, een keuringsnazicht uit te voeren, de juiste banden te laten leggen, je auto te reinigen en indien nodig te repareren, enzovoort. Wanneer je auto in de garage is voor een van deze zaken, kan jij gebruik maken van de haal-, breng- en shop shuttle service. Dat betekent dat je je auto bij je thuis of je werk kan laten ophalen om hem binnen te brengen in de garage. Vervolgens wordt hij uiteraard weer veilig naar huis gereden. Of je kan er ook voor kiezen om hem zelf binnen te brengen en gebruik te maken van de shuttle service om intussen te gaan shoppen.

Bekijk ook