Skivakantie

Mijn vrouw, zoon en ik gingen dit jaar voor het eerst op skivakantie met zijn drieën. We hebben in november geboekt voor januari. Wij hebben alles goed geregeld zodat we alleen naar Oostenrijk hoeven te rijden. Geen dingen hoeven te regelen terwijl we daar zijn. We hebben er heel erg veel zin in en kijken er heel erg naar uit.

Andere auto

In December kregen we een probleem. De auto was kapotgegaan. Dus we moesten de auto laten maken. Dit gaat weer geld kosten wat we eigenlijk op vakantie wouden meenemen. We weten niet precies wat er mis is met de auto maar hij rijdt in ieder geval niet meer dus er is zeker wat mis mee. We moesten iemand de auto laten komen ophalen. Dit zijn allemaal extra kosten. Nu de auto is opgehaald hebben we ook geen auto meer. Dus kregen we een ruil auto mee. We kregen een dieselauto mee. We kunnen bij de lokale tankstation diesel tanken wat wordt geleverd door oliehandel Hulshof. Hiermee moeten wij waarschijnlijk op vakantie gaan en helemaal gaan rijden naar Oostenrijk. Alleen hadden wij een dakdrager van Faradbox op onze auto zitten die op de leen auto moet, omdat wij anders niet alle bagage gaan meekrijgen.

De vakantie

We zijn met de leen auto helemaal naar Oostenrijk gereden. De auto reed op zich best wel prima. De auto had het prima vol gehouden. Het enige is dat de meeste dieselauto’s iets ouder zijn waardoor de nieuwe technologie er nog niet op zat. Toen we bij ons verblijf aankwamen ging alles heel erg goed. Mijn zoon vond het fantastisch op skivakantie. Door de mooie natuur en de uiterst frisse lucht kan je gewoon een hele week weer tot rust komen. Je blijft wel de hele dag bezig met skiën natuurlijk. Het was fantastisch ski weer. Een mooie blauwe lucht. Geen regen en een heleboel sneeuw natuurlijk. In de avond heerlijk naar de apres ski wat er natuurlijk ook bij hoort. Geen problemen gehad met de dieselauto. Toen we terugkwamen reed de auto weer als een zonnetje wat natuurlijk heel erg fijn is en de prijs viel ook mee.

Bekijk ook